Kennel van't Hubertusgilde

Eens een Drent, altijd een Drent
 

September 2019

Alle pups van Abby hebben hun nieuwe baasje gevonden, het is voor ons als fokkers vaak een puzzel de beste match te maken tussen hond en nieuwe baas. Ze zijn verspreid door heel Nederland en er is zelfs een pup naar Denemarken. Wij wensen de nieuwe baasjes veel plezier en gezondheid met de kleine rakkers.

Juli 2019, wat groeien ze hard.

Woensdag 31 juli, de pups van Abby zijn nu 5 weken oud. Wat hebben wij tot nu toe genoten van dit prachtige nest jonge Drenten. Je ziet de complete ontwikkeling goed op gang komen.

De eerste weken zijn ze uiteraard erg afhankelijk van moeder Abby. Ze drinken, slapen, plassen, poepen en worden graag door Abby gewassen.

Wij wegen ze iedere dag en dan zie je hoe snel ze groeien, nu 5 weken verder zijn het prachtige jonge hondjes. Ook is de ontwikkeling in gedrag goed te zien, wat mooi om te zien dat ze allen een eigen Ik aan het ontwikkelen zijn. Lief, Speels, Ondeugend, Stoer, Extravert, soms beetje afwachtend, echt super.

Spelen doen ze met elkaar, de vele aanwezige speeltjes en wat ze verder zoal tegenkomen. Ook beginnen ze steeds beter op onze stemmen te reageren, het koor gaat helemaal los als we in de buurt komen.  Uiteraard heeft dat ook met eten te maken wat ze dan krijgen, de pap is op voor je het weet.
Of ze nu bij Abby drinken of pap eten, ze gaan ervoor.


 
E-mailen
Bellen