Kennel van't Hubertusgilde

Eens een Drent, altijd een Drent
 

Zo gaat het met Abby en haar pubers!

5 Mei 2020.

Het is nu ruim 10 maanden geleden dat Abby haar eerste nest met prachtige jonge Drenten op de wereld heeft gezet. Van de 9 geboren pups zijn er 8 bij hun nieuwe baasjes terecht gekomen. 1 pup, te weten Amber hebben wij zelf gehouden en is nu de jongste telg in onze roedel. 

Ze groeien goed en zijn in de puber fase aangekomen, dit betekend dat er veel tijd en werk gestoken moet worden in het consequent opvoeden van de jonge hond, ze proberen van alles uit en zijn echte donderstenen. De informatie welke wij van de pup kopers terug krijgen is dat het heerlijke jonge honden zijn en het allen goed doen. De een net iets meer dondersteen dan de ander, maar het zijn echt prachtige jonge honden geworden.

Kijk bij het foto album voor wat foto's van hoe ze er ondertussen uitzien. Wij zijn super blij dat ze allen zo een mooi en liefdevol nieuw thuis hebben gevonden.

Abby is zeer goed hersteld van de worp van de 9 honden, het heeft wat tijd gekost voor haar om weer volledig op gewicht te komen, maar ze ziet er nu mooier uit dan ooit (niet zo vreemd, ze is nu tenslotte moeder van 9 Drenten) 

Als Abby in het najaar weer loops word, gaan we met haar de 2e dekking in, de beoogde vader is al besproken (wie houden we nog even voor ons zelf) en wij zijn ervan overtuigd dat dit een heel mooie combinatie is met een lief karakter, uitmuntende bouw, en volledig aan de kwalificaties voldoet waar wij als fokker voor staan. Uiteraard fokken wij conform de reglementen van onze vereniging DPHCN.

Interesse in een pup van deze combinatie, neem dan contact met ons op om eens nader kennis te maken en wij vertellen dan graag hoe wij te werk gaan en wat u van ons en wij van u verwachten.   
E-mailen
Bellen