Kennel van't Hubertusgilde

Eens een Drent, altijd een Drent
 

15 Juni 2019, nog twee weken te gaan.

Abby is nu 7 weken drachtig en gaat de 8e week in. Er is niet heel veel nieuws te melden, alleen dan de pups groeien, groeien en nog eens groeien. Door de groei van de pups ontstaat er steeds meer plaatsgebrek in de buik van de teef waardoor de maag in verdrukking kan komen waardoor de teef wat minder eetlust kan hebben. De beweging van de pups zijn nu goed voelbaar.

24 mei 2019, echo Abby bij de dierenarts

Vandaag met Abby naar de dierenarts om via de echo vast te stellen of de dekking daadwerkelijk geslaagd is. jawel, we weten nu met zekerheid dat Abby drachtig is van een mooi aantal Drenten pups. Nu nog een zeer klein embryo wat gaat uitgroeien tot prachtige pups.

Dekmeding geplaatst op de site van de Vereniging DPHCN.

De dekmelding van Abby van de Olinckhoeve door Dirk fan't Suydevelt is geplaatst op de website van onze vereniging Drentsche Patrijshonden Club Nederland (DPHCN) Heeft u interesse in een pup van deze zeer mooie combinatie neem dan gerust contact met ons op.


Update: Abby is gedekt!!

Abby van de Olinckhoeve is 27 April 2019 gedekt door Dirk Fan't Suydevelt. Het is voor Abby de eerste keer dat zij gedekt is, ze was zeer rustig. Dirk is tenslotte al een ervaren Drent die weet wat er van hem verwacht word. Deze zeer mooie en vooral lieve combinatie (naar mens en dier) gaat ons hopelijk een aantal prachtige pups geven.

De dekking is  uiteraard conform de regels van de rassenvereniging DPHCN gegaan. De verwachte geboortedatum zal rond eind juni zijn. Nu spannend uitzien naar de komende periode en de echo welke wij uiteraard ook laten maken. Zodra hier het goede nieuws is bevestigd, zullen wij verdere details op de website en Facebook pagina plaatsen.

Heeft u interesse in een pup uit deze mooie combinatie, neem gerust contact met ons op.


 


 

 


Midden April: Abby is loops!!

Goed nieuws, Abby is tijdens ons weekendje weg (in Drenthe natuurlijk) loops geworden. Dit betekend dat er nu spannende tijden aanbreken, daar ze dan gedekt zal gaan worden. 

 

Is er interesse in een pup, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

We houden jullie op de hoogte.

 

 

 
E-mailen
Bellen